vineri, 2 decembrie 2011

Sa vorbim despre sanatate

Incep prin a-mi cere scuzele de rigoare si a va spune ca am un motiv destul de bun. Am decis sa ma ocup un piculet de sanatatea mea. Poate ati auzit si voi despre luna diabetului la MEDAS, o boala destul de des intalnita in ultimul timp, dar cel mai rau o boala des aparuta la copii, un procent de 3% din toti bolnlavii de diabet sunt copii. Cei de la MEDAS in perioada 10 noiembrie - 10 decembrie realizeaza un set de investigatii gratuit:
Examen fund de ochi
Examen EKG
Analize de laborator (Hemoleucogramă, glicemie, hemoglobină glicozilată, colesterol total, HDL, LDL, trigliceride, uree, creatinină, acid uric)
Testarea sensibilității periferice a piciorului
Consultație, evaluare generală și recomandări la medicul specialist diabetolog



Totul incepe prin realizarea analizelor de sange, iar daca ceva nu este in regula abia atunci se realizaeaza si celelalte investigatii.



Eu am fost la Policlinica Medas Titan, este situata in incinta Policlinicii Titan la etajul 5, este foarte curat fata de cele de stat si si toti foarte serviabili cu noi pacientii, programarile se respecta dar, de asemenea poti sa mergi la un doctor daca nu ai programare si acela este liber. Am decis sa merg si la alti specialisti din aceasta policinica si asa am gasit doctorita ginecolog pe care o cautam de mult, care incearca sa explice totul pe intelesul nostru.



Si sa nu uit sa va spun ce imi place cel mai mult la policlinica, pe situl lor se pot vedea rezultatele online, tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi cu CNP-ul si codul buletinului. Se ceeaza ca un fel de baza de date si acolo este prezentat si istoricul tuturor analizelor realizate de tine in policlinica.



Daca aveti probleme de sanatate, ceea ce nu doresc nimanui, va sfatuiesc sa mergeti la MEDAS, o policlinica particulara, curata si serioasa.



Va doresc un sfarsit de saptamana frumos alaturi de cei dragi si ne revedem saptamana viitoare, atunci cand voi reveni cu vesti despre Revicel si despre Complexul Apicol Veceslav Harnaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu